El president Miquel Rosselló, va presentar la primera sessió de Tertúlies de l’Ateneu destinades a analitzar i debatre la situació política i social d’altres indrets.

Es va començar pel País Valencià i comptàrem amb la presència de na Mireia Moià de Compromís. Aquesta va exposar amb tot luxe de detalls les polítiques neoliberals i conservadores del Partit Popular valencià que se semblen com a gotes d’aigua a les del nostre govern d’en Bauçà.

Aixímateix analitzà les importants mobilitzacions d’aquest any que començaren el mes de febrer amb les lluites estudiantils que reberen el nom de la {}primavera valenciana.

Per últim explicà el procés de consolidació de la coalició Compromís, que ja compta amb una única direcció, amb reunions territorials i sectorials conjuntes, amb unes joventuts unificades, {}les joventuts de compromís i la presència cada vegada més de militants vinculats directament a aquesta coalició que ja superen els dels partits que la composen.

La utilització de les xarxes socials i una imatge molt participativa i renovada fan de Compromís una opció imprescindible per al canvi al País Valencià.