Èxit de la primera Escola d’Estiu d’INICIATIVAVERDS

El passat cap de setmana s’ha celebrat la primera edició de l’Escola d’Estiu amb una assistència molt notable que ha superat les 75 persones, amb presència de companys i companyes de la part forana, de Menorca i Eivissa, apart de Palma.
El divendres horabaixa en Raül Romeva, el nostre eurodiputat, va exposar la posició del partit Verd Europeu per a una Europa més democràtica, més ecològica i més social.
El dissabte matí contàrem amb les ponències d’en Joan Coscubiela i de Juancho López Uralde. El primer analitzà amb profunditat les causes i els efectes de la crisi econòmica i apuntà possibles solucions des d’una òptica d’esquerra verda. En Juancho aportà les propostes econòmiques i ecològiques per a la creació de llocs de feina i la sortida de la crisi. Així mateix féu una interessant explicació de la creació del projecte EQUO del qual Iniciativaverds ja en forma part.
El capvespre i per acabar aquesta interessant Escola el professor Iván Murray va fer una detallada exposició dels moviments socials de les Illes Balears durant els anys de la democràcia. I el coordinador d’Iniciativaverds David Abril aportà idees i defensà amb rotunditat la proposta de construcció d’un projecte ecosocialista a les Illes Balears, un projecte que amb la nostra concepció cooperativa ha de sortir de cada illa i acabar formant part del projecte Equo estatal.
Tinguérem debats molt vius i interessants, i aconseguirem noves afiliacions!