Els proppassats 16 i 17 de novembre es va celebrar a Can Alcover el XII Simposi sobre Renda Bàsica, que cada any organitza la Xarxa de RB de l’Estat Espanyol i que enguany ha organitzat l’Ateneu Pere Mascaró.

Inaugurà el Simposi el President de l’Ateneu Miquel Rosselló, i a continuació es va celebrar la primera mesa de debat moderada per Rafel Borràs, amb la participació del professor de la UIB Bernat Riutort, el President de la Xarxa de Renda Bàsica Daniel Raventós i el vicepresident d’aquesta David Casassas.

El dissabte començà amb la presentació de la ponència Una Proposta d’avaluació de la viabilitat de la Renda Bàsica a les Illes Balears amb Josep Valero i n’Andreu Horrach foren els encarregats de presentar l’excel·lent treball fet pel grup de reflexió econòmica de l’Ateneu .
A continuació es presentaren dues interessants comunicacions i després d’un breu descans va arribar el torn de la taula rodona Sobre la Renda Bàsica en el context de la realitat social de Mallorca moderada per Lila Thomàs
En ella participaren Eva Ceideiriña en representació de CCOO i Manel Pelarda de la UGT així com els professors de la UIB LLuís Balllester i Llorenç Pou.

Clausurà el simposi en David Abril , coordinador d’Iniciativaverds de Mallorca.