Avui divendres 11 d’octubre comença la Setmana d’Acció contra la Impunitat Corporativa, impulsada per a la "Campanya Drets per a les persones, normes per a les multinacionals".

La setmana d’Acció arrancarà amb el llançament de la web Premis "Escobilla de Oro", on es podrà votar a multinacionals amb un llarg historial d’abusos de poder i/o impunitat al seu darrera. El BBVA és una de les deu candidates a rebre aquest guardó.

Coincidint amb les negociacions del Tractat Vinculant de l’ONU i sobre la reforma del sistema de tribunals ISDS a Viena, la Campanya durà a terme distintes accions i events per denunciar els privilegis i la impunitat corporatives arreu del territori espanyol.

Enmarcada dins aquesta setmana, les plataformes "No al TCI de Mallorca i Menorca" organitzaran una xerrada informativa que tindrà lloc el proper dimarts 15 d’octubre.

L’acte comptarà amb la participació de tres ponents que donaran una visió molt clara de les conseqüències que aquests tractats tenen per les poblacions i països signants.

És una bona oportunitat per conèixer una problemàtica que ja és una realitat i de la que sabem molt poc.

XERRADA: CONVERSA SOBRE “PODER SOCIAL VS PODER TRANSNACIONAL”

DIA: 15 OCTUBRE A LES 19 H

LLOC: Centre Flassaders (C/ Gerreria, 10. Palma)

Portfolio