Activitats

Articles d’aquesta secció

IV FÒRUM ESTATAL DE FUNDACIONS D’ESQUERRES SOBIRANISTES

Els propers 28 i 29 de desembre, en les jornades prèvies a la Didada de Mallorca del 31D, les fundacions Darder-Mascaró serem les amfitriones del IV Fòrum estatal de fundacions de les esquerres sobiranistes. En aquesta ocasió intel·lectuals de referència, membres de les fundacions i activistes (...)

JA PODEU LLEGIR L’ALTRA MIRADA NÚM. 78

Ja ha sortit el núm. 78 de l’Altra Mirada, que podeu descarregar bé sencera en pdf o article per article a la web de la revista: http://laltramirada.cat/articles/?issue=laltra-mirada-78-desembre. Entre els articles del darrer núm. d’aquest any 2018 que es tanca amb olor a naftalina trobareu (...)

TREBALLADORS, SINDICALISTES I CLANDESTINS

El proper dijous 20 de desembre,a les 19 h a ca n’Oleo,seu del consell social de la UIB, es presentarà el darrer llibre de l’historiador i col·laborador de les fundacions David Ginard i Féron. Es tracta del volum III de la recerca a través de fonts orals que baix el títol ’Treballadors, (...)

MANIFEST DAVANT EL 40è ANIVERSARI DE LA CONSTITUCIÓ DEL 78

Aquí teniu el Manifest aprovat pel Consell de les fundacions Darder-Mascaró amb motiu del 40è Aniversari de la Constitució espanyola de 1978. També el vos podeu descarregar des d’aquest mateix article ;-) A 40 ANYS DE LA CONSTITUCIÓ DEL 1978: TOT FERMAT? Tot i els esforços del govern espanyol i (...)

SIGNAU PER LA CAMPANYA ’NO AL JEFTA’

Des de les fundacions Darder-Mascaró, que habitualment participam en les activitats de la plataforma ’Mallorca diu NO al TTIP’, ens sumam a la campanya internacional i l’acció d’instar els diputats i diputades al Parlament europeu que votin NO al tractat comercial entre la UE i el Japó, l’anomenat (...)

TALLER DE FONTS ORALS AMB JOSÉ MARIA GAGO

De la mà de José Maria Gago, historiador i especialista en fonts orals, des de l’espai d’història de les fundacions Darder-Mascaró hem organitzat uns tallers els propers dies 10 i 11 de desembre, de 18h a la nostra seu, sobre la teoria i la pràctica de les fonts orals. El taller està adreçat a (...)

JA PODEU LLEGIR L’ALTRA MIRADA NÚM. 77!

Ja teniu a la vostra disposició el núm. 77 de l’Altra Mirada corresponent al mes de novembre, amb articles ben interesssants sobe Euskadi, el 27D, feminsme, solidaritat amb les persones refugiades, ecologia i energies renovables, política territorial i altres. Col·laboren en aquesta edició apart (...)

Altres pàgines web

Viva Zapata! (1952) Trailer - YouTube

Aquí teniu una petita mostra d’una obra mestra, és un plaer escoltar la veu original del Sr. Brando. Que vagi de gust.

Documents adjunts