Activitats

Articles d’aquesta secció

Involució autoritària al Regne d’Espanya? Ponència de

Dins l’eix de reflexió ciutadana sobiranista que duim a terme a Darder - Mascaró ens resulta imprescindible no fer una anàlisi de la crisi del règim del 78 que estam vivint als darrers anys i, especialment, des del procés d’independència de Catalunya. El bipartidisme, la monarquia, una llei electora (...)

L’Altra Mirada 70- març 2018

A les vostres pantalles L’Altra Mirada 70! Vos acompanyaran David Abril, Toni Alorda, Lila Thomas Andreu, Miquel Rosselló, Josep Valero Gonzalez, Manel Santana Morro, Amics de la Terra Mallorca, Enric Pozo Mas, Mercè Ginard, Joan Pau Jordà, Matías Nicolás Mendoza Marín, Benjamí Serra Montes, Joan (...)

El moviment obrer i les revolucions europees del 1917 a Mallorca

Un centenar de persones ens acompanyaren a les jornades “El moviment obrer i les revolucions europees del 1917 a Mallorca” al Casal Balaguer de Palma L’espai d’història de les Fundacions Darder – Mascaró, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palma i de l’Institut d’Estudis Catalans, organitzarem els (...)

Presentam "Bon finançament"

Ens complau ser dels promotors de la campanya ciutadana per un bon finançament a les Illes Balears per promoure la necessitat de tenir un bon finançament per tal de garantir el benestar dels ciutadans i la qualitat dels serveis a nivell local. Amb aquesta campanya «Per un bon finançament» (...)

Presentació LA CASA DEL POBLE a Búger

Seguim presentant la publicació La Casa del Poblei el moviment obrer a Mallorca (1900 - 1936)! En aquesta ocasió hem d’agraïr l’organització de l’acte a la Delegació de l’Obra Cultural Balear de Búger, a la Direcció General d’Innovació i Recerca de CAIB i a Lleonard Muntaner Editor, que han organitzat (...)

II Jornades d’Història del moviment obrer a Mallorca

Ja tenim el programa de les II Jornades d’Història del moviment obrer a Mallorca amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palma! En aquesta ocasió incidirem en el moviment obrer i les revolucions euroees del 1917 i hi intervindran Pere Gabriel, David Ginard, Damià Pons, Dolors Marín, Pere Josep (...)

L’altra Mirada 69 - Febrer 2018

Ja ha sortit el número 69 de L’Altra Mirada! Al número del mes de febrer de 2018 hi ha articles de López Casasnovas sobre La Diada nacional del poble de Menorca, de Luis Ruiz i Artur Parrón sobre la Fossa de San Ferran, d’Antònia Toledo que fa un balanç de 30 anys del GREC, de Josep Lluís Pons sobre (...)

L’altra mirada 68 - GENER 2018

A l’editorial de L’altra Mirada de gener Miquel Rosselló fa un balanç del 2017 i una projecció del 2018 tocant temes que es desenvolupen a la revista tractats per diferents especialistes. El mateix Miquel fa un balaç de l’any 2017 a l’Estat espanyol. Pere Sampol parla sobre la situació a Catalunya (...)

Altres pàgines web

Viva Zapata! (1952) Trailer - YouTube

Aquí teniu una petita mostra d’una obra mestra, és un plaer escoltar la veu original del Sr. Brando. Que vagi de gust.

Documents adjunts