Activitats

Articles d’aquesta secció

MANIFEST DAVANT EL 40è ANIVERSARI DE LA CONSTITUCIÓ DEL 78

Aquí teniu el Manifest aprovat pel Consell de les fundacions Darder-Mascaró amb motiu del 40è Aniversari de la Constitució espanyola de 1978. També el vos podeu descarregar des d’aquest mateix article ;-) A 40 ANYS DE LA CONSTITUCIÓ DEL 1978: TOT FERMAT? Tot i els esforços del govern espanyol i (...)

SIGNAU PER LA CAMPANYA ’NO AL JEFTA’

Des de les fundacions Darder-Mascaró, que habitualment participam en les activitats de la plataforma ’Mallorca diu NO al TTIP’, ens sumam a la campanya internacional i l’acció d’instar els diputats i diputades al Parlament europeu que votin NO al tractat comercial entre la UE i el Japó, l’anomenat (...)

TALLER DE FONTS ORALS AMB JOSÉ MARIA GAGO

De la mà de José Maria Gago, historiador i especialista en fonts orals, des de l’espai d’història de les fundacions Darder-Mascaró hem organitzat uns tallers els propers dies 10 i 11 de desembre, de 18h a la nostra seu, sobre la teoria i la pràctica de les fonts orals. El taller està adreçat a (...)

JA PODEU LLEGIR L’ALTRA MIRADA NÚM. 77!

Ja teniu a la vostra disposició el núm. 77 de l’Altra Mirada corresponent al mes de novembre, amb articles ben interesssants sobe Euskadi, el 27D, feminsme, solidaritat amb les persones refugiades, ecologia i energies renovables, política territorial i altres. Col·laboren en aquesta edició apart (...)

JORNADES FEMINISMES I NOVES MASCULINITATS

Els propers dies 7 i 9 de novembre, les fundacions Darder-Mascaró organitzam, juntament amb Dones en Dansa, i els sindicats STEI-i, UGT i CCOO, unes jornades per compartir reflexions i reptes sobre feminismes i noves masculinitats. A la primera sessió, «Dels feminismes a les noves (...)

JOSEP MARIA LLOMPART: EL VESSANT POLÍTIC

En el marc de l’Any Llompart, i en la setmana en què es compleixen 41 anys de la gran Diada per l’Autonomia celebrada a Palma en la transició del franquisme a la democràcia, des de les Fundacions Darder-Mascaró volem abordar la figura d’un dels intel·lectuals clau des d’una de les perspectives potser (...)

Altres pàgines web

Viva Zapata! (1952) Trailer - YouTube

Aquí teniu una petita mostra d’una obra mestra, és un plaer escoltar la veu original del Sr. Brando. Que vagi de gust.

Documents adjunts