Activitats

Articles d’aquesta secció

Presentació de Mallorca davant el centralisme (1715 - 2015)

El proper dijous 31 de maig a les 19.30 es presentarà a Can Alcover el llibre Mallora davant el centralisme (1715 - 2015) que ha dirigit Antoni Marimón Riutort. A la presentació hi invervindran la Dra. Isabel Peñarrubia, historiadora; el Dr. Sebastià Serra, catedràtic d’Història Contemporània de (...)

Presentació del número extraorinari de L’Altra Mirada

Ja heu fullejat L’Altra Mirada d’aquest mes? És el número 72 i hem fet un monogràfic sobre les claus d’un bon finançament per a un futur millor amb articles d’Antoni Alorda, Pere Sampol, Joana Aina Campomar, Joan Carrió, Imma Salamanca, David Abril, Miquel Gallardo i més! I, com número (...)

Presentació La Casa del Poble i el moviment obrer a Mallorca

Seguim amb les presentacions del llibre La Casa del Poble i el moviment obrer a Mallorca (1900 - 1936) que coordina David Ginard i Féron. En aquesta ocasió serà a la Sala d’actes de l’Edifici sa Fàbrica a Esporles i hi intervendran Manel Suárez, historiador, i l’editora Maria Muntaner. L’acte (...)

Marx al segle XXI

BICENTENARI DE MARX: MARX AL SEGLE XXI En motiu del bicentenari del neixement de Karl Marx organitzam dos actes per intentar identificar els trets del seu llegat a avui en dia. Pel·lícula i col·loqui: El joven Marx (2017) 10 de maig a les 18.00 h. Sala Groga de CCOO. Carrer Francesc de (...)

Conferència de Farak Doru, delegat de l’HDP

El proper 15 de maig a les 19.00 Farak Doru, delegat de l’HDP (Partit Democràtic dels Pobles, prokurd) a la Unió Europea, farà la conferència: Demòcrates, feministes i antiautoritaris: el projecte dels kurds de Turquia i Síria Vos hi esperam! Dimarts 15 de maig a les 19.00 h. Can alcover, (...)

Presentació ¿Reforma o Ruptura?

David Ginard Ferón presentarà dimecres que ve a Enrique González de Andrés, autor del llibre ¿Reforma o ruptura? a la llibreria Embat. Ens hi acompanyareu? =) Presentació llibre Reforma o Ruptura, d’Enrique González de Andrés Dimecres 18 d’abril a les 19.00 h Llibreria Embat Presenta a (...)

L’Altra Mirada 71 - Abril

Puntuals hem publicat L’Altra Mirada del mes d’abril. Ja 71 edicions! En aquesta ocasió la portada avisa de la IV Fira del Mercat Social, al qual col·laboram, i que es durà a terme els dies 18 i 19 de maig. Pere Sampol redacta sobre "El Franquisme desfermat". Sebastià Lliteres també en parla (...)

Involució democràtica

Vivim temps molt convulsos. Cada dia que passa es constata la deriva autoritària i centralista que està sofrint l’Estat espanyol. Una deriva que primer varen constatar els catalans quan varen veure que, per damunt del pacte entre partits i la voluntat popular expressada a les urnes hi ha el poder (...)

Altres pàgines web

Viva Zapata! (1952) Trailer - YouTube

Aquí teniu una petita mostra d’una obra mestra, és un plaer escoltar la veu original del Sr. Brando. Que vagi de gust.

Documents adjunts