DIUMENGE 25 PLATAFORMA PER LA MEMÒRIA DEMOCRÀTICA

PRESENTACIÓ El moviment obrer a Mallorca nova edició

Us esperem divendres 16 a les 19h

BALANÇ 2023

Una vegada recuperat la plana web, us presentem la Memòria d’Activitats 2023 i el Pla de feina 2023-24.

BALANÇ 2022

BALANÇ 2022 Podeu consultar la memòria d’activitats de les Fundacions Darder - Mascaró aqui: Tot plegat ha estat possible gràcies a la (...)

ESCOLA D’ESTIU 2022

GESTIONAR, TRANSFORMAR, CONSTRUIR HEGEMONIA. El ’multitasking’ necessari de les esquerres Els dies 8 (capvespre) i 9 (dematí) de juliol (...)

Primer cicle de diàlegs per la #insularitat mediterrània a la Unió Europea

Programa complet del primer cicle de diàlegs per la #insularitat mediterrània a la Unió Europea 🌊 Illes Balears, futurs en xarxa 📅 Dia: (...)

PRESENTACIÓ de «DONES, TREBALL I MOVIMENT OBRER. Europa, Espanya, Illes Balears (1868-1936)»

Les fundacions Darder-Mascaró juntament amb Edicions Documenta Balear presentem el llibre «DONES, TREBALL I MOVIMENT OBRER. Europa, Espanya, (...)

ACTES DEL 24 DE FEBRER - 85è Aniversari

Com cada febrer, i enguany amb motiu del 85 aniversari de l’afusellament en aquest mateix lloc del Batle de Palma Emili Darder, el d’Inca Antoni (...)

PRESENTACIÓ L’ALTRA MIRADA #104

El proper dia 21 de febrer a les 19:30h es presenta la revista l’altra mirada a l’espai Sus Cultura. Hi celebrarem un col·lòqui amb Catibel (...)

REALITZAT AMB ÈXIT EL PRIMER SEMINARI INTERNACIONAL DE GOVERNANÇA MULTINIVELL A GANDIA

Amb més de 150 persones inscrites, el passat cap de setmana es va celebrar a Gandia, País Valencià, el primer seminari internacional organitzat (...)

FI DE CURS I PRESENTACIÓ DEL NÚM. 102 DE L’ALTRA MIRADA

El proper dimecres 21 de juliol farem com cada any la presentació de la memòria del curs 2020-2021 i el pla d’acció 2021-2022, que ens agradaria (...)

SOMNIS COMPARTITS DEL REPUBLICANISME SOBIRANISTA

Aquest mes de juliol hem organitzat dos debats amb altres forces amb qui compartim el Fòrum Sobiranista. Al primer debat, moderat per Biel (...)