14 D’ABRIL ANIVERSARI DE LA REPÚBLICA

Un any més commemoram l’arribada de la Segona República espanyola, enguany a la plaça de Cort de Palma, convocada per la Plataforma per la (...)

PRESENTACIÓ A LLUCMAJOR, 21 de març

NOVA ACTIVITAT AMB COPPIETERS FOUNDATION

Quins efectes del creixement poblacional provoquen l’activitat turística i immobiliària en les illes euromediterrànies? 👉 Presentam amb (...)

DIUMENGE 25 PLATAFORMA PER LA MEMÒRIA DEMOCRÀTICA

PRESENTACIÓ El moviment obrer a Mallorca nova edició

Us esperem divendres 16 a les 19h

BALANÇ 2023

Una vegada recuperat la plana web, us presentem la Memòria d’Activitats 2023 i el Pla de feina 2023-24.

BALANÇ 2022

BALANÇ 2022 Podeu consultar la memòria d’activitats de les Fundacions Darder - Mascaró aqui: Tot plegat ha estat possible gràcies a la (...)

ESCOLA D’ESTIU 2022

GESTIONAR, TRANSFORMAR, CONSTRUIR HEGEMONIA. El ’multitasking’ necessari de les esquerres Els dies 8 (capvespre) i 9 (dematí) de juliol (...)

Primer cicle de diàlegs per la #insularitat mediterrània a la Unió Europea

Programa complet del primer cicle de diàlegs per la #insularitat mediterrània a la Unió Europea 🌊 Illes Balears, futurs en xarxa 📅 Dia: (...)

PRESENTACIÓ de «DONES, TREBALL I MOVIMENT OBRER. Europa, Espanya, Illes Balears (1868-1936)»

Les fundacions Darder-Mascaró juntament amb Edicions Documenta Balear presentem el llibre «DONES, TREBALL I MOVIMENT OBRER. Europa, Espanya, (...)

ACTES DEL 24 DE FEBRER - 85è Aniversari

Com cada febrer, i enguany amb motiu del 85 aniversari de l’afusellament en aquest mateix lloc del Batle de Palma Emili Darder, el d’Inca Antoni (...)

PRESENTACIÓ L’ALTRA MIRADA #104

El proper dia 21 de febrer a les 19:30h es presenta la revista l’altra mirada a l’espai Sus Cultura. Hi celebrarem un col·lòqui amb Catibel (...)