Activitats

Articles d’aquesta secció

BALANÇ 2022

BALANÇ 2022 Podeu consultar la memòria d’activitats de les Fundacions Darder - Mascaró aqui: Tot plegat ha estat possible gràcies a la subvenció econòmica del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca. (...)

ESCOLA D’ESTIU 2022

GESTIONAR, TRANSFORMAR, CONSTRUIR HEGEMONIA. El ’multitasking’ necessari de les esquerres Els dies 8 (capvespre) i 9 (dematí) de juliol tendrà lloc, a l’Estudi General Lul·lià (Palma), l’Escola d’Estiu 2022 de les Fundacions Darder Mascaró [INSCRIPCIONS (...)

ACTES DEL 24 DE FEBRER - 85è Aniversari

Com cada febrer, i enguany amb motiu del 85 aniversari de l’afusellament en aquest mateix lloc del Batle de Palma Emili Darder, el d’Inca Antoni Mateu, el diputat socialista Alexandre Jaume i l’empresari Antoni Mª Ques es celebraran una sèrie d’actes a Palma. Aquest 20 de febrer a les 12:00h, al (...)

PRESENTACIÓ L’ALTRA MIRADA #104

El proper dia 21 de febrer a les 19:30h es presenta la revista l’altra mirada a l’espai Sus Cultura. Hi celebrarem un col·lòqui amb Catibel de la Fuente (UCTAIB), Xavi Moyà (Mercat social) i David Abril (coordinador del monogràfic). No us podeu perdre aquest nou número amb un monogràfic sobre (...)

FI DE CURS I PRESENTACIÓ DEL NÚM. 102 DE L’ALTRA MIRADA

El proper dimecres 21 de juliol farem com cada any la presentació de la memòria del curs 2020-2021 i el pla d’acció 2021-2022, que ens agradaria compartir amb totes i tots vosaltres. A l’acte, que tindrà lloc a can Alvover a les 19h, també presentarem el núm. 102 de l’Altra Mirada, un monogràfic (...)

SOMNIS COMPARTITS DEL REPUBLICANISME SOBIRANISTA

Aquest mes de juliol hem organitzat dos debats amb altres forces amb qui compartim el Fòrum Sobiranista. Al primer debat, moderat per Biel Payeras, hi participaren Javier García (Adelante Andalucía), Ruth Mateu (MÉS), Marta Rosique (ERC) i Olalla Rodil (BNG). Al segon, el proper divendres, hi (...)

PRESENTACIÓ A MANACOR DEL MONOGRÀFIC SOBRE LA GERMANIA

El proper divendres 25 de juliol a les 19:30 hores es presentarà a Manacor, a la Institució Alcover, el núm. 102 de la revista L’Altra Mirada, el monogràfic sobre la Germania mallorquina, a càrrec de Maria Margalida Perelló. Al mateix acte també es presentarà el llibre ’Pac qui deu’, de l’autor inquer (...)

Altres pàgines web

Viva Zapata! (1952) Trailer - YouTube

Aquí teniu una petita mostra d’una obra mestra, és un plaer escoltar la veu original del Sr. Brando. Que vagi de gust.

Documents adjunts