logotip de les Fundacions Darder Mascaró

Campanya de donacions de Fundacions Darder-Mascaró

Tenim moltes idees i projectes que volem posar en funcionament amb la teva ajuda. Fes la teva donació!

Les Fundacions Darder-Mascaró som una entitat sense ànim de lucre que actuam com un "laboratori d'idees" al servei de la transformació social i política a les Illes Balears, amb vocació global. Com a think-tank local, promovem l'anàlisi i la reflexió crítica mitjançant la celebració de debats, jornades, seminaris i conferències, així com la publicació de la revista mensual L'Altra Mirada i el portal digital IllaGlobal.

Com a entitat social compromesa amb el canvi, també participam de projectes col·lectius i xarxes com ara el Mercat Social, la Plataforma NO als TCI, la Plataforma per un Bon Finançament, el Col·lectiu Alternatives, o el Foro de fundacions sobiranistes, entre altres. Ens posam baix el paraigües ideològic plural de les esquerres, l'ecologisme, el feminisme i el sobiranisme, en diàleg amb altres corrents d'emancipació per tal de construir unes Illes més justes, sostenibles i lliures.

Un somni, molts projectes

Les fundacions es financien amb les aportacions dels seus patrons, però sobretot amb donacions privades. En l'actualitat, la major part d'activitats que realitzam i que podeu consultar a la nostra darrera memòria són possibles gràcies a altes dosis de voluntariat, i a la col·laboració amb altres entitats o amb la UIB, institució amb la qual tenim un conveni de col·laboració. En els darrers anys amb molts pocs recursos hem estat una eina important en diferents espais de reflexió sobre la nostra societat i la seva transformació, i hem produït un bon grapat de llibres i documents. En l'actualitat, tenim molts projectes i un somni: el de fer-los possibles.

Com fer possible aquest somni?

Tots els projectes que duem endavant han de menester de la teva col·laboració per al seu finançament. A partir d’una donació mínima de 30 euros, obtindràs els següents beneficis:

  • Informació detallada dels processos, fites i finançament dels diferents projectes que duem a terme.
  • La participació en una Assemblea general en la qual valorar els projectes desenvolupats, així com les aportacions, idees o possibles noves iniciatives que sorgeixin de l'Assemblea.
  • Subscripció gratuïta a la revista L'Altra Mirada, que rebràs en paper a casa teva, i al butlletí de notícies d'IllaGlobal.com, que rebràs per correu electrònic.

A més, des del punt de vista fiscal, com que les fundacions Darder-Mascaró som una fundació sense ànim de lucre legalment constituïda i inscrita, la teva donació te la podràs desgravar fins al 75% en la teva propera declaració de Renda, és a dir que pots recuperar bona part del que has apostat per aquests projectes.

Amb la teva aportació podrem contractar professionals de l'àmbit de la cultura, la recerca i la dinamització social que assegurin el seu òptim desenvolupament i els objectius que ens hem marcat, i que completarem amb els recursos propis de les fundacions.