La darrera reunió de la Plataforma per la Reforma del Sistema de Finançament de dia 3 de maig va comptar amb la visita de la Consellera d’Hisenda i AAPP, Catalina Cladera, que es va interessar pels treballs fets per l’entitat cívica contra l’infrafinançament que pateixen les illes.

En aquesta reunió es va parlar, entre altres temes, de fer difusió de la feina feta per la Plataforma així com escriure articles d’opinió que serveixin per donar a conèixer la situació denunciada al Manifest.
Adjuntam l’article publicat el divendres 5 de maig en nom de la Plataforma i us animam a fer suggerències i aportacions en aquest sentit.

La reivindicació de la Plataforma també ha rebut el suport del Consell Insular de Mallorca on es va aprovar per unanimitat l’adhesió al Manifest durant un Ple Extraordinari convocat amb aquest motiu, dia 8 de maig.
A l’acte, el president del CERCLE i portaveu de la Plataforma, Andreu Rotger, va fer una presentació explicativa de la situació fiscal i el president del Consell Insular, Miquel Ensenyat va llegir el Manifest signat per les 73 entitats representatives de la societat civil que hi formen part.
Adjuntam tot seguit els enllaços a les notícies digitals publicades:

http://ow.ly/Ljca30bCPMc
http://ow.ly/BYZG30bCPPF
http://ow.ly/LrqY30bCPU7
http://ow.ly/2fnw30bCPYy
http://ow.ly/hJof30bCQ0D
http://ow.ly/fhpR30bCQ2M
http://ow.ly/9Zlb30bCQ53

Portfolio