Activitats

Articles d’aquesta secció

Usos i abusos a La Serra i als espais naturals

El proper dilluns dia 12 de juny a les 20’00h a la capella de ses Escolàpies de Sóller, carrer Batac 25, hi haurà un interessant debat sobre els usos i abusos en els espais naturals, promogut per les nostres Fundacions. Esperam la vostra (...)

L’altra mirada 62 - juny 2017

L’altra mirada del juny ve carregada d’articles sobre feminisme, sindicalisme, llei de turisme, socialdemocràcia, municipalisme, sindicalisme, cultura... de la mà de, entre altres, Joan Pau Jordà, Pau de Vilchez, Toni Reus, Joan Forteza, Josep Valero, Miquel Rosselló, Xisca Mir, Pep Traverso, Jorge (...)

La política que serveix: Son Bosc... Salvat!

Des de fa vint anys el PSM i el GOB plantejaren també en el terreny judicial, l’oposició a l’urbanització de Son Bosc per fer un camp de golf. L’Ajuntament de Muro, avui en dia, encara defensa que el projecte de camp de golf era positiu pels llocs de feina que crearia. Carregar-se els endemismes de (...)

Fotoacció contra el CETA #3JSTOPCETA

Amb motiu de la Fira de Medi ambient de demà dissabte 3 de juny al carrer Blanquerna de Palma, organitzada per l’Associació de Veïns de Santa Pagesa amb la col·laboració d’Emaya per celebrar el Dia Mundial del Medi ambient, la Plataforma NO al TTIP/CETA Mallorca conjuntament amb la Xarxa (...)

Resum de la Jornada sobre Renda Bàsica Universal i Incondicional

El passat divendres 12 de maig, el Parlament de les Illes Balears acollí una Jornada sobre la Renda Bàsica Universal i incondicional, un ingrés pagat per l’Estat a cada membre de ple dret o resident de la nostra societat, independentment de les altres possibles fonts d’ingressos que pugui tenir. (...)

Presentació de les comunicacions ’Un esborrany de País’

El proper dijous 18 a les 19h, a can Alcover, es presentaran les comunicacions d’’Un esborrany de País’ i aprofitant que ens retrobarem farem un piscolabis i seguirem parlant una mica més de sobiranisme i demés. Voleu saber quin és l’origen d’’Un esborrany de País’? Enguany es compleixen 50 anys (...)

Resum de la taula rodona ’Les rendes garantides’

El passat dimarts 9 de maig va tenir lloc la taula rodona ’Les Rendes Garantides: una primera passa cap a la renda universal’, organitzada per Les Fundacions Ateneu Pere Mascaró i Emili Darder on hi intervengueren els responsables de Serveis Socials de les Illes Balears (Fina Santiago), del País (...)

Documents adjunts